Molimo upišite datum rođenja
POTVRDI

Poslujemo održivo!

I riječi. I djela.

Korištenjem sunčeve energije za proizvodnju Karlovačkog piva uštedimo čak 395.000 kWh i na taj način doprinosimo smanjenju emisije CO₂. Ponosni smo na velike poteze i znatna financijska ulaganja na ovom području, kao i činjenicu da smo u usporedbi s 2008. u HEINEKENU Hrvatska smanjili emisiju CO₂ za preko 50%. Tome je svakako doprinijela činjenica da intenzivno upotrebljavamo energiju iz obnovljivih izvora.

Poslujemo održivo!

Priprema sirovina za proizvodnju

Povezanost pivovare u Karlovcu s gradom i cijelim karlovačkim krajem oduvijek je bila neraskidiva. Na kraju krajeva, tu smo među svojima. Velika većina naših zaposlenika je iz ovog kraja, no osim gospodarskog razvoja podupiremo i brojne lokalne kulturne, umjetničke i sportske događaje. Tu su tako: Dani piva, Dani grada Karlovca, Ivanjski krijes, Riječno kino uz Karlovačko, Karlovački cener, a naša uloga dobrog susjeda snažno dolazi do izražaja i unutar projekta KAkvart.

Poslujemo održivo!

Nagrade i priznanja.

Osim snažne podrške i pozitivnih reakcija zaposlenika i drugih dionika, HEINEKEN Hrvatska je dobitnik i brojnih nagrada te priznanja za postignuća na područjima održivosti i društvene odgovornosti:
• Indeks DOP-a za odgovorne politike i prakse u radnoj okolini (2019. i 2020.)
• Indeks DOP-a za odgovorne politike i prakse upravljanja okolišem (2017. i 2018.)
• Velika HUP-ova nagrada za društveno odgovorno poslovanje (2018.)
• Poslodavac Partner (2018. i 2019.)
• Hrvatski indeks održivosti u kategoriji „Upravljanje“ (2021.)