Molimo upišite datum rođenja
POTVRDI

Sve što želiš pitati, a nisi imao priliku do sada

Posao u kompaniji HEINEKEN Hrvatska d.o.o.

Više o zaposlenju u kompaniji HEINEKEN Hrvatska d.o.o. možete saznati posjetom našem web-mjestu Karijere, gdje možete i saznati više o kompaniji. Na tom web-mjestu nisu objavljena slobodna radna mjesta, ali lokalne mogućnosti zaposlenja možete pronaći pomoću veza na naše operativne kompanije. Putem web-mjesta za karijere možete pristupiti i našem Međunarodnom programu za diplomske studije. Posjetite naše web-mjesto Karijere. http://www.careers.heinekeninternational.com/

Kratka povijest Karlovačke pivovare

Naša priča započinje davne 1854. godine kada je mađarski barun Nikola Vranyczany sagradio posebnu zgradu ‘Perhovo’, novu pivovaru u gradu Dubovcu.
Na 130. obljetnicu postojanja Pivovare, rođena je ideja da grad Karlovac i Karlovačka pivovara zajednički organiziraju višednevnu pivarsku svečanost koja bi bila promotivnog karaktera za Karlovac, ali i za Karlovačku pivovaru. Tako su nastali ‘Dani piva’ koji od 1984. godine pa sve do danas na poseban način slave i grad i Pivovaru.
Početak novog milenija donio je mnoge novosti, a jedna od najvažnijih dogodila se 2003. godine kada je pivarska korporacija HEINEKEN Hrvatska d.o.o. otkupila vlasnički udio od Southern Breweries Establishmenta, a do 2005. i dionice ostalih dioničara, čime je postala stopostotni vlasnik pivovare.

Čuvanje našeg piva

Pivo je prirodan proizvod, što znači da ima ograničen vijek trajanja. Naše pivo zadržava svježinu oko šest mjeseci, pa provjerite preporučeni rok potrošnje na svojem Karlovačko pivu kako biste bili sigurni da uživate u svježem i kvalitetnom pivu.

Sastojci Karlovačko piva

Karlovačko sadrži vodu, ječmeni slad i hmelj.

Udio alkohola u Karlovačko pivu je 5%.

Pivo sadrži gluten, koji dolazi iz žitarica iz kojih se pivo proizvodi. Samo mali dio glutena iz zrna dospijeva u pivo – točna količina ovisi o vrsti žitarice koja se koristi. Kod proizvodnje piva iz ječma u pivo dospijeva tek gluten u tragovima, dok je kod proizvodnje iz pšenice njegov udio znatno veći. Na sadržaj glutena može utjecati i postupak varenja. Općenito uzevši, što je pivo čišće i svjetlije, sadrži manje glutena. Neki su ljudi alergični na gluten i moraju se pridržavati načina prehrane koji minimizira ili isključuje unos glutena. Smije li pivo biti dijelom takvog načina prehrane ovisi o razmjeru alergije i vrsti piva koje se konzumira. U mnogim slučajevima, lager piva ne uzrokuju nikakve probleme kod osoba alergičnih na gluten. Međutim, svaka će osoba najbolje odrediti vlastiti stupanj osjetljivosti.

Ne. Politika kompanije HEINEKEN Hrvatska d.o.o. je da ne koristi genetski modificirane sirovine.

Ne. Karlovačko pivo se proizvodi postupkom prirodnog varenja i ne sadrži aditive. Sastoji se od vode, ječmenog slada, hmelja i jedinstvenog A-kvasca koji služi za fermentaciju u postupku varenja.